PAROLES! WOORDEN ZIJN VERLEIDELIJK EN GEIL

barbie1
PAROLES! WOORDEN ZIJN VERLEIDELIJK EN GEIL

Zien, strelingen en zeker onze stem stimuleren de belangrijkste zintuigen van de partners.
Woorden prikkelen zintuigen, zijn een belangrijk afrodisiacum en kunnen het seksueel genot aanzienlijk verhogen. Het opent voor partners een ongekende wereld van fantasieën. Het is een wijze om wensen en behoeften te uiten en doordat men elkaar beter leert kennen kan het een boost geven aan de relatie.

SENSUEEL

krachtige verbale communicatie
Voor een dame is een geliefde heeft die verleidelijk tegen haar praat erg genotsvol. Als u de juiste woorden op het juiste moment weet te uiten zal haar innerlijke vuur ontbranden, ze voelt zich ademloos , onverzadigbaar en niet te stoppen. Verleidelijke taal maakt de interactie tussen geliefden en minnaars veel intenser. Het kan een enorme impuls geven aan uw romance, flirt of relatie, maar kijk er mee uit! Geile taal is een krachtige verbale communicatie vorm van verleiden en verhoogt de aantrekkingskracht tussen een man en een vrouw.

VERLEIDELIJK

opgewonden
Er moet een overduidelijk wederzijdse aantrekkingskracht tussen beiden zijn. Bouw het langzaam op, zeker als men elkaar niet goed kent en niet zeker weet hoe men de boodschap gaat opvatten. Als eerste stap streel je het ego met “Wat ben je mooi” en “Ik vind je lief” of “Wat ruik je lekker”. Spreek alleen over uitstraling, het gelaat, kleding en karakter, niet meteen over het lichaam, en zeker niet over seks. Vrouwen worden hier opgewonden van, zodat ze meer ontvankelijk is voor wat meer ondeugende taal.

GEILE TAAL

bewoordingen
Geile taal gebruikt u meestal niet als men een vrouw net kent. Tracht uit te vinden wat haar opwind. Sommigen vinden geile taal erg opwindend, voor anderen is het een enorme afknapper. Loop niet te hard van stapel, leer elkaars voorkeuren kennen. Gun elkaar ruimte en respecteer dit en wees voorzichtig en subtiel met de keuze van uw bewoordingen om te voorkomen dat u haar onbedoeld beledigd.
Geile taal is een opwindende taal. Haar geile taal is uw geile taal, pas uw onderwerpen aan haar aan. Leer haar kennen, en gebruik de situatie goed, en kies het juiste broeiende moment. Kom erachter wat haar hartje sneller doet kloppen. Geile taal is ook een subtiele taal, waarin je indirect refereert naar seks. Spontane reacties en lichaamstaal laat merken wat men van elkaar verlangt.

DIRTY TALK

geen grenzen
Er is een duidelijk verschil tussen geile taal en ‘dirty talk’. Dirty talk is een veel directere vorm van seksuele communicatie. Er worden afspraken en lusten besproken tussen partners die van elkaar weten wat de geschikte bewoordingen voor elkaar zijn.

De woordkeuze bij “dirty talk” is veel ruwer, het zijn woorden waaraan beiden een positieve connotatie aan verbinden en die voor de juiste stimulans zorgen. Dirty talk gebruikt men bij intieme partners. Voorbeelden van dirty talk zijn : “zuig mijn pik”,”Ik wil je hard neuken” en “Ik wil je kut proeven”. Er zijn bij dirty talk geen grenzen meer om je kleurrijk uit te drukken.

Als u dirty talk wil gebruiken moet u zeker weten dat men het plezierig vind. Als men zich niet beledigd voelt of zich gegeneerd door de dirty talk is het een geweldige manier om elkaar op te geilen.
Als beide partners dirty talk kunnen uitbrengen behoren jullie tot de gelukkigen. Het is dan overduidelijk dat men zich goed voelt bij elkaar en men kan nagenoeg alles zeggen wat er in u opkomt qua seksuele gedachten.
Een ultieme vorm van seksuele communicatie!


COMMENTAAR

VOEG EEN REACTIE TOE

*