SEKS MET METAAL

metaal10
SEKS MET METAAL

“Waardevolle metalen” heeft een nieuwe betekenis met luxe metalen speeltjes. Gemaakt van hoog kwaliteitsstaal en met de hand tot perfectie gepolijst, zijn deze speelattributen zowel een kunst- als een plezierobject.

INTIEM METAAL

chique en intimiderend
Chirurgisch staal en aluminium zijn wel de laatste materialen die u associeert met intimiteit, warmte en genot. Toch heeft metaal een aantal voordelen die andere materialen niet hebben. Net als glas is metaal niet poreus. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat ze vrij gemakkelijk in te brengen zijn en het geeft een sensationeel gevoel tijdens soloseks of intieme spelletjes met uw partner. Daarnaast kunnen dildo’s en buttplugs van metaal erg zwaar zijn, wat een extra dimensie toevoegd.

De vormgeving en uitstraling van stalen seksspeeltjes vertonen veelal een combinatie van chique en intimiderend, wat goed past bij een


BDSM-spel.

Het materiaal
Aluminium seksvoorwerpen zijn de lichtgewichten en in allerlei kleuren te verkrijgen. Anders dan bij glas, is het geschikt om vibrators mee te maken. Het materiaal is sterk, veilig en verleidelijk genoeg voor de juiste stimulatie. De trillingen worden door het materiaal niet geabsorbeerd waardoor het rendement van de aandrijving aanzienlijk wordt verbeterd.

Vibrators van metaal combineren de gladheid en hygiëne van glas met de eigenschappen van harde kunststoffen vibrators. Ze voelen echter anders aan en zien er vaak luxueus uit.


HYGIËNE EN VEILIGHEID

u seksspeeltje
Als u allergisch bent voor rubber of kunststoffen dan is staal een uitstekende keuze, het is hypoallergeen.
Gecoat aluminium en roestvrij staal zijn corrosiebestendig en roesten dus niet. Ze zijn niet poreus en dus eenvoudig om te reinigen. Dildo’s en buttplugs van staal zijn eenvoudig te steriliseren.

Ook als u seksspeeltje gebruikt met wisselende partners is staal perfect, omdat het eenvoudig te desinfecteren is.

Gebruik nooit schurende schoonmaakmiddelen dit om het dof worden en krasjes op het voorwerp te voorkomen. Let er eveneens op dat er geen schoonmaakmiddelen achter blijven op het seksattribuut om irritatie van de slijmvliezen te voorkomen. Droog metalen speeltjes goed af voordat ze worden opgeboren.

Net als glazen seksspeeltjes zijn die van metaal extreem duurzaam. Een voordeel van metalen boven glas is dat het volstrekt onbreekbaar is terwijl er bij glas in extreme toestanden soms een glasschelf kan afspringen.
Voor een seksspeeltje dat zo duurzaam is, is de prijs helemaal niet extreem. Metalen speeltjes zijn niet duurder dan die van glas of kunststof.


TEMPERATUUR

uit de vriezer
Metalen voorwerpen zijn erg geschikt om met temperatuur te spelen. Dildo’s en buttplugs kun u eenvoudig afkoelen door ze in de koelkast of vriezer te leggen of verwarmen onder een warme kraan. Wisselende temperaturen zijn niet schadelijk voor deze speeltjes. Ten opzichte van glazen (borosilicaat) speeltjes houden ze minder lang het temperatuurverschil vast.

Nog opmerken dat men nooit een attribuut rechtstreeks uit de vriezer mag gebruiken…het veroorzaakt vrieswonden. Steeds even onderdompelen in koud water of onder een stromende koudwaterkraan houden!


GLAS OF METAAL

Of u nu kiest voor glas of metaal, het is in beiden gevallen een duurzaam speeltje dat extreem hygiënisch is en erg plezierig aanvoelt. Glas houdt langer de temperatuur vast en het is soms kunstzinniger omdat het eenvoudiger te bewerken is.

Metaal heeft vaak een wat meer industrieel uitzicht. Verder is het vooral een kwestie van smaak.


VARIETEITEN

Old School
Er is een groot assortiment aan speeltjes van metaal of aluminium. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes, een prachtige met de hand gepolijste plug die geschikt is voor het stimuleren van de G-Spot of voor anaal gebruik. Of een plug die u aan twee kanten kunt gebruiken.

Er zijn er die eruit zien als een ‘Old School’ vibrator, anderen die niet te onderscheiden zijn van een schrijfpen maar stiekem een krachtige mini-vibrator verborgen houden. Erg fraai zijn de vibrators van ‘Pipedream’ die bekendheid verworven hebben met glazen dildo’s.

Op het gebied van metalen buttpluggen kan men zich uitleven in allerlei soorten en maten en uitgevoerd met kleurkristallen. Daarnaast is er een scala aan metalen cockrings en ben-wa balletjes.
Met de aanschaf van een metalen seksattribuut bent u verzekerd van een duurzaam en hygiënisch speeltje waaraan u jaren veel plezier zult beleven.
Fragile 18 Yo Girl Fucks Herself With A Metal Dildo » 18 Only Girls at FLYFLV

COMMENTAAR

  1. Winteur

    november 3, 2015

    +1

VOEG EEN REACTIE TOE

*