Soorten foute vrouwen

Soorten foute vrouwen
bad-girls

Het clichébeeld is dat vrouwen vaak in de armen van foute mannen vallen, maar vrouwen zijn ook niet altijd even lief. De wereld zit namelijk vol met foute vrouwen die slecht zijn voor hun man.

woest aantrekkelijk en behoorlijk sexy
Wij dames zijn echt niet altijd het slachtoffer. Er zijn genoeg geraffineerde, gemene en dominante vrouwen die hun man onder de duim hebben. Maar waarom vallen sommigen mannen op foute types? Eigenlijk om precies dezelfde reden waarom wij dames op foute mannen vallen. Het is ontzettend spannend, heel onbereikbaar, woest aantrekkelijk en behoorlijk sexy.

We moeten het toch echt toegeven, er lopen ook genoeg foute vrouwen op deze wereld rond. Het clichébeeld van het verschil tussen Mars en Venus blijkt niet altijd te kloppen, want we kunnen een hele waslijst opsommen van het type foute dames. Is jouw buurvrouw, beste vriendin of zus zo’n foute vrouw? Of herken jij jezelf stiekem in het rijtje van foute vrouwen?


Slachtoffer

Deze vrouw heeft veel meegemaakt en gebruikt haar partner als persoonlijke psycholoog. Eerst is hij blij dat hij haar kan helpen, maar op een gegeven moment wordt het teveel. Ze heeft ontzettend veel problemen, claimt haar man en stelt zich afhankelijk op. Wanneer hij dreigt om weg te gaan, valt ze direct weer in de slachtofferrol waar hij voor zwicht.


Tikkende klok

huisje boompje
Vrouwen die de 30 gepasseerd zijn, gaan meestal wanhopig op zoek naar een man. Wanneer dit type met iemand aan het daten is, hoort zij de trouwklokken al luiden.

Ze wil zo snel mogelijk een man aan de haak slaan waarmee zij een huisje boompje beestje leven mee kan opbouwen.

Ze is niet per se op zoek naar liefde, maar naar een vader voor haar toekomstige kinderen.


Mannen verslindster

Als deze vrouw ergens naar binnen loopt, zijn alle ogen op haar gericht. Mannen vinden haar ontzettend aantrekkelijk en binnen een paar minuten heeft zij al een man aan de haak geslagen. Welke man dat is, boeit haar niet. Een getrouwde vent, de ex van haar beste vriendin of de flirt van haar zus. Ze maakt mannen gek, duikt ermee het bed in en hierna is ze met de horizon vertrokken.


Dominant

lZij beheert
Deze vrouw weet precies wat ze wil en hoe ze een man om haar vinger moet winden.

Haar man zit zwaar onder de plak en heeft echt niets te zeggen.

Zij beheert het geld, beslist ieder jaar waar ze op vakantie gaan en hij mag absoluut niet een avondje met vrienden de kroeg in.
Geraffineerd

Deze dame speelt psychische en geraffineerde spelletjes met haar man. Ze is sexy, aantrekkelijk, mysterieus maar gemeen, sarcastisch, manipulerend, uitgekookt, ontrouw en wispelturig. Deze vrouw lijkt in de eerste instantie ontzettend interessant, maar zal uiteindelijk het hart van een man breken.


Egoïstisch

De wereld draait om haar, ze toont geen interesse en haar wil is wet. Ik, ik, ik en nog eens ik. Misschien toont ze weleens interesse in een ander, maar dat is dan puur uit formaliteit. Het kan haar niets schelen of het goed met iemand gaat of niet. Het enige dat telt, is zij.
www.vrouwblog.nl//toggle]

COMMENTAAR

 1. Milf

  juli 2, 2016

  Die van mij kan ik wel in bepaalde stukken terug vinden. dat maak haar zo aantrekkelijk.

 2. Maleywetsj

  januari 19, 2018

  Fascinerend rijtje: slachtoffer, tikkende klok, mannenverslindster, dominant, geraffineerd en egoïstisch.
  Jammer dat ik het rijtje nu pas zie.
  Een ex van mij scoort hoog op drie categorieën: slachtoffer, tikkende klok en geraffineerd.
  Dan was het zeker anders gelopen

VOEG EEN REACTIE TOE

*