Spanking uit liefde


SPANKING UIT LIEFDE

Er bestaan velerlei vormen van spanking
Spanking kan sexy zijn, de meerderheid van vrouwen hebben fantasieën om gespankt te worden en voor mannen is het een opwindende gedachten om een dame te spanken of vice versa.

Er bestaan velerlei vormen van spanking binnen een relatie: het kan één van de componenten zijn van een seksuele beleving, een aanvulling op bdsm of een op zich staande wens.


Een overzicht van de meest voorkomende vormen

Rollenspel

Hierbij worden meestal basisafspraken gemaakt over de aard van de fantasie en de spanking.

Erotisch

Een erotische spanking wordt als een aanvulling gezien op seksleven en dient dikwijls als voorspel.

Huishoudelijke discipline

Spanking wordt bij huishoudelijke discipline gezien als een strafmaatregel, het is niet de bedoeling om ervan te genieten maar wordt gegeven als corrigerende maatregel.

BDSM

Meerdere elementen kunnen hierbij een rol spelen, het kan zowel een corrigerende maatregel zijn, als een element dat beide partners stimuleert of een grensverleggende activiteit.Controle over zijn onderdanige geliefde
Dit artikel handelt over de erotische vorm van spanken en aanvullende elementen zoals het rollenspel en de techniek.

Een vrouw vindt de sensatie van opwinding niet zozeer in het gevoel van pijn, maar vooral in de emotie van hulpeloze onderdanigheid en kwetsbaarheid. Het geborgen zijn in de schoot van de partner, de aandacht die ze krijgt voor een miskende erogene zone, het gevoel van de hand van haar geliefde die haar billen opwarmt en zeker ook de anticipatie van de latere seksuele genoegens.

Voor de man is het erotisch aspect van spanking het gevoel van macht, controle over zijn onderdanige geliefde en de opwinding om met haar billen te spelen, ze te kleuren en haar in de stemming te brengen voor een passionele avond.

Om de kunst van het erotisch slaan te beheersen is het belangrijk om volgende principes te begrijpen.• De billen zijn een onvolprezen erogene zone, maar in tegenstelling tot andere gebieden zoals de borsten en nek, zijn de zenuwen die voor de seksuele opwinding zorgen, bedekt met een vetlaagje en vereisen ze een hardere stimulatie ( zoals slaan, ruwer masseren) om ze te activeren.


• Het fysiologisch proces van seksuele opwinding tot orgasme wordt bepaalt door een periode van intense doorbloeding van de genitaliën. Spanking creëert zo een vooruitgang, door het prikkelen van de huid wordt de bloedtoevoer in de billen verhoogd en de nabijgelegen genitaliën. Wat strelingen en kussen anders psychologisch verwezenlijken wordt hier bereikt door een fysisch ingrijpen.


• Een goed uitgevoerde spanking, zoals over de knie of met enig andere ondersteuning maakt het voor de partner mogelijk om te anticiperen op de prikkelingen door met de billen te draaien en te wrijven wat resulteert in een stimulatie van de vulva en clitoris.


• Het gevoel van overgave en onderwerping is een belangrijk onderdeel van de seksuele reactie. Door zich onderdanig op te stellen scheppen zij het kader om zich niet te hoeven verantwoorden voor hun daden, ze ondergaan en leggen de responsabiliteit bij hun partner. Een spanking geeft een aanzet en versterkt deze gevoelens.


• Voortgaand op vorig item, een persoon moet zich veilig voelen alvorens ze overgaan tot het wegschenken van controle en zich volledig overgeven. Vooraleer te spanken is een vertrouwensband noodzakelijk al hoeft die niet direct gelinkt te zijn met de spanker. Als de partner toekijkt hoe men een spanking ondergaat kan het vertrouwen in de partner groot genoeg zijn om een derde persoon te laten spanken. Uit woede spanken is steeds een verkeerde insteek en duid op misbruik in plaats van liefde.


• Spanking kan een element zijn als voorspel op een orgasme. Het spanken wordt dan afgewisseld strelingen van billen en genitaliën.

EROTISCHE SPANKING

Excuus
Een rollenspel is een opportuniteit om spanking te introduceren. Een rector die een ondeugend schoolmeisje straft of een kasteelheer die de meid onder handen neemt, kunnen voorbeelden zijn evenals een rol als beledigde echtgenoot of minnaar die zijn vrouw of vriendin straft voor een denkbeeldige overtreding.
De mogelijkheden en variaties die kunnen gebruikt worden als “excuus” om de geliefde partner een spanking te geven zijn legio. Hierbij enkele gedachten om het nog meer erotisch te maken.

Tijdstip

Laat haar op voorhand weten wanneer haar “straftijd” begint en laat ze erop wachten.
De anticipatie zal de seksuele opwinding verbeteren, dit kan nog geaccentueerd worden door opdrachten, het inbrengen van ben-wa balletjes of het met zichzelf spelen op regelmatige ogenblikken, zij het wel zonder orgasme, tijdens het wachten op de spanking. Ze moet beseffen dat de spanking moeilijker zal zijn als ze niet gehoorzaamd aan je opdrachten.

Opdracht

Geef haar de opdracht om zich voor te bereiden op de spanking.
Dit zou kunnen zijn dat ze een dresscode naleeft, mogelijk in functie van het rollenspel: een schoolmeisjesoutfit, luxueuze lingerie of een sexy tenue. Vertel haar dat de lengte en intensiteit van de spanking afhankelijk is van ‘hoe geslaagd de transformatie is’ op het afgesproken tijdstip. Enkel deze voorbereidingen zullen haar al aan het dromen zetten over wat er komen gaat.

Toezicht

Neem ruim de tijd om haar te inspecteren als ze zich presenteert voor haar spanking. Commentaar en bemerkingen zouden kunnen resulteren in een ‘lichtere of zwaardere’ spanking. Laat je ogen en handen elk plekje van je partner nagaan. De diepgaande controle die je haar geeft zal haar opwinding intensiveren. Laat ze deze handeling eventueel geblinddoekt ondergaan…het geeft een extra toets en scherpt haar zintuigen.

Ritueel

Laat ze een ritueel uitvoeren vooraleer te beginnen met spanken, het zorgt voor een perfecte overgang van partner naar gevoelens van onderdanigheid of bereidwilligheid. Voorafgaande afspraken zijn belangrijk om niet voor verrassingen komen te staan.
Dit zou kunnen door de partner te laten knielen en om vergeving te laten vragen voor een ‘denkbeeldige’ overtreding. De partner kan dan stellen dat het vergeven wordt na het uitvoeren van haar ‘straf’, welke enkel om haar eigen bestwil wordt uitgevoerd. Het kan verder gaan door haar nog te vertellen hoe je haar zal ‘nemen’ als ze een ‘braaf meisje’ is tijdens haar spanking…

Tijd

Als je partner over je knieën ligt neem rustig de tijd vooraleer je begint met spanken. Speel met de billen, wrijven, aaien, testen op stevigheid en volheid. Je kan tussen de benen voelen naar opwinding en vertel wat je gaat doen, hoe de billen er na enige tijd gaan uitzien en verkleuren. Als je partner beeft van opwinding weet je dat ze echt klaar is om te beginnen.


SPANKING

Begin de spanking over de kleding, daarna over het slipje en eens het achterste is opgewarmd op de naakte billen. Natuurlijk kunnen fases toegevoegd of weggelaten worden maar opbouwend werken is belangrijk.

Variatie is belangrijk, wissel een tiental spanks af met het masseren van de billen zodat de warmte verspreid wordt. Af en toe een vinger tussen de benen laten dwalen kan haar ademhaling versnellen. Afwisselend spanken en de clitoris, labia ’s of anus stimuleren laten haar het spanken associëren met gekende aangename sensaties. Neem de tijd en geniet van het gevoel dat elke smak achterlaat op de billen van je geliefde.

TECHNIEK

Gebruik een techniek die jullie het meest past. Een iets ‘gecupte’ handpalm met de vingers bij elkaar is een goede wijze om te slaan, het maakt een smakkend geluid en de huid kleurt snel rood zonder overmatige pijn. Indien het heftiger mag en kan is een vlakke handpalm en verspreidde, ontspannen vingers een interessante optie, deze zijn veel intenser.

Een langzaam tempo met een onregelmatig ritme is een uitstekende techniek. Als je partner niet meer weet wanneer de volgende slag komt is het effect van seksuele opwinding erg effectief, geef tijd voor anticipatie en herstel.

SLEUTEL TOT SUCCES

Het zijn niet het aantal spanks of de hardheid waarmee ze gegeven worden die belangrijk zijn, het aanwakkeren van een diepgaand gevoel van overgave en hulpeloosheid in combinatie met de seksuele stimulatie van de billen en erogene zones is belangrijk.
Uit eigen ervaring weet ik dat bij een stel dat goed op elkaar is ingespeeld de partner een orgasme kan opwekken bij de partner door het spanken.

Het zien kronkelen van genot en het vragen om een orgasme te mogen beleven is het mooiste geschenk dat een gespankte kan aanbieden aan haar partner.COMMENTAAR

 1. Kapellen

  juni 15, 2020

  Hier ook erotische spanking.
  Super aanvulling

 2. Tritact

  juni 16, 2020

  Ze is er gek op !

 3. tempelhoeve

  juni 19, 2020

  Leuke reportage en goede uitleg, al zal ik deze niet kunnen gebruiken als alleenstaande

 4. Miss boqu

  augustus 14, 2020

  Het artikel gaat hier vooral over een vrouw die word gespankt. Maar in ons geval ben ik (vrouw) de dominant en word mijn sub (man) zeer graag gespankt…

VOEG EEN REACTIE TOE

*