TOUCHERENDE VROUWEN

TOUCHERENDE VROUWEN

Opgewonden worden en zich geil voelen. Het zijn genotsvolle gevoelens die u nog vuriger kan maken door tegelijkertijd uw lichaam te stimuleren. Zichzelf intiem aanraken is een goede manier om uw lichaam te leren kennen, en tegelijkertijd is het ook heel lekker en bevredigend.

Neem er alle tijd
De ene leert het al op jonge leeftijd en voor een andere vrouw is het nog steeds een groot geheim: hoe moet dat eigenlijk, masturberen, en hoe bereik u een orgasme? Als het op en bepaalde manier lukt, kan het ook anders? Ook als u al wat ervaring heeft kan u misschien nieuwe techniekjes uit proberen, of een andere houding aannemen om het nog leuker en spannender te maken.
Voor dat je begint is het raadzaam om wat voorbereidingen te treffen. Neem er alle tijd voor en zorg in eerste instantie dat u niet gestoord kan worden. Zet uw mobieltje uit en leg de telefoon van de haak. Zorg dat de omgeving heerlijk warm is, een fijn muziekje en een sfeervolle verlichting mogelijk met wat kaarsjes, eventueel wat wierook of aromatische geurtjes.

ONTDEK JEZELF

hand als een kommetje
Ontdek wat u aangenaam vindt en geniet van uw rijke fantasie. Ga met uw handen en vingers op ontdekkingstocht: streel uw schaamlippen, raak uw clitoris voorzichtig aan. Soms moet u de huid van je schaamlippen wat terugtrekken om de clitoris te ontdekken. De meeste vrouwen vinden directe aanraking van de clitoris niet prettig, deze kan erg gevoelig zijn. Maak uw vingers nat met speeksel en strijk er dan overheen, varieer de druk van uw vinger. Speel met het vormpje van uw hand, laat uw middelvinger het meeste werk doen.

Als uw clitoris heel gevoelig is kan u met de palm van de hand de druk wat meer verdelen. U kan ook uw hand als een kommetje over de hele clitorisstreek leggen en laten vibreren. Probeer ook eens baby- of massageolie om uw vagina en clitoris lekker glad en glibberig te maken. Neem alleen een olie (geen crème) waarvan u zeker bent dat het geen irritatie van de huid geeft. Varieer ook in houding en probeer ook hierin te ontdekken wat voor u het lekkerst voelt. Op uw rug met de knieën op getrokken, of op uw zij, met een been gestrekt en een been opgetrokken, of zelfs op de buik liggend. Het strelen van borsten, dijen en venusheuvel kan ook lekker zijn en erg stimulerend tijdens zelfbevrediging.
Ook onder de douche kan u experimenteren met masturberen. Richt de douchestraal op de vagina en clitoris. Beweeg de straal voorzichtig en ritmisch over uw clitoris. Als je een bad hebt is het prettig om lekker liggend in het warme water uzelf te strelen. Het is ontspannend en u kan zich helemaal laten gaan.


ONTDEKKEN DOOR TE KIJKEN

heerlijke massageolie
Om uw lichaam beter te leren kennen, maak gebruik van een handspiegel of een grote spiegel op een standaard. Leg de spiegel tegen een kussen en ga er zelf ontspannen voorzitten. Hoe zie je er ‘daar beneden’ eigenlijk uit? En misschien is dit dan gelijk een mooie gelegenheid om eens voorzichtig het haar een beetje bij te trimmen, of in een leuk modelletje te scheren. Verwen uzelf met heerlijke massageolie en strijk deze vooral op de pas geschoren delen, masseer deze heerlijk in.

CLIMAX

ritme aanhouden
Als u eenmaal vertrouwd bent met het geven van een solomassage en uw vingers de weg kennen tussen schaamlippen, clitoris en venusheuvel dan is het tijd voor de volgende stap. Het opvoeren van de intensiteit naar een orgasme.
Begin met het masseren van uw schaamlippen en ga langzaam in de richting van de clitoris. Schuif de huid rond de clitoris voorzichtig heen en weer. Ontwikkel een regelmatige, maar lichte druk op de clitoris, richt u daarbij vooral op de plekjes direct naast de clitoris. Masseer en druk met hogere snelheid die plekjes die u het fijnst vind. Voor iedereen zal dat anders zijn. Voor de een is dat direct op de clitoris, voor de ander is het juist erom heen, of de clitoris afdekken met huid en deze stimuleren.
Als u meer opwinding voelt wordt uw clitoris extra gevoelig, misschien te gevoelig om direct aan te raken. Verleg de druk dan iets meer van de clitoris af bewerk het gebied er rond omheen, maar blijf wel het ritme aanhouden. Op een gegeven moment zal je een golf van warmte door je heen voelen gaan: de pre-orgastische warmtegolf. Het is belangrijk om nu door te gaan met stimulatie. Het orgasme zelf volgt meestal al snel na de warmtegolf. Ga door totdat het orgasme helemaal voorbij is.

HET BELANGRIJKSTE ORGAAN, HET BREIN

fantasieën en dromen
Het opwekken van een orgasme is niet enkel techniek. Opwinding ontstaat als u in gedachten met seks bezig bent. Er zijn vrouwen die enkel door hun fantasie kunnen klaarkomen, zonder zichzelf aan te raken. Zorg dat u in gedachten met seks bezig bent. Een fantasie die prikkelt, een erotisch verhaaltje of een clip dat u opwindt kan er heel goed toe bijdragen. U heeft vast wel een heerlijke herinnering aan een moment dat u geil maakte. Concentreer u op uw gedachten, fantasieën en dromen. Bekijk opwindende plaatjes of fantaseer dat de hand die u streelt niet uw eigen hand is, maar die van een denkbeeldige knappe man of meid. Denk aan een moment uit het verleden, een opwindend filmfragment, of fantaseer zelf een erotisch verhaal.

TECHNIEKEN

 • Masseren, wrijven, strelen, aaien van de clitoris. U kan uw clitoris rechtstreeks aanraken, of er vlak naast. U kan ook over de huid die boven de klit zit strelen en wrijven.

 

 • Masseren, wrijven of strelen in combinatie met een of twee vingers in uw vagina. Tracht ook een achterlangs met uw vingers in uw vagina te komen.
 • ‘Rijden’ tegen een kussen of ander zacht voorwerp. Vaak is dit de manier waarop jonge meisjes het masturberen ontdekken. Een stoel- of bankleuning, dekbed, kussen, been van uw partner, u kunt hier van alles voor bedenken.
 • Dijen tegen elkaar drukken, eventueel met een kussen ertussen. Denk aan een wild verhaal en laat uw vingers er bij helpen.
 • Met de douchekop of andere waterstraal.
 • Allerlei voorwerpen tegen uw clitoris laten bewegen.
 • Een vibrator of ander speciaal ervoor gemaakt speelgoed.
 • Een elektrische tandenborstel is een fijn stukje ‘gereedschap’.


COMMENTAAR

 1. Wolf59

  mei 17, 2020

  Heldere uitleg
  Prachtige foto’s
  vooral die op de zij met de ene hand langsachter!

VOEG EEN REACTIE TOE

*