VOOR EEN FRIS ORGASME


VOOR EEN FRIS ORGASME

Het erotisch genoegen van een koele champagne of warme thee tijdens orale seks is algemeen bekend. Het is een sensuele weldaad om uw partner hiermee te verrassen.
Anders is het met de combinatie van seks en mentholtandpasta.

MENTHOL

gemakkelijker seksueel opgewonden
Menthol stond bekend bij de oude Grieken, de arts Galen pleitte het gebruik ervan om het verlangen bij vrouwen te wekken.

Door het gebruik van menthol ontstaat aanvankelijk een verkoelende sensatie, gevolgd door een verwarmend effect. Het verwijdt de bloedvaten wat de zuurstofrijke bloedtoevoer naar de vagina bevorderd.

Alzo helpt het om gemakkelijker seksueel opgewonden te raken en wordt het orgasme intenser.


TANDPASTA

Het gebruik van menthol voor seksuele opwinding is bekend bij condoomfabrikanten. In hun gamma is meestal wel een mentholcondoom of prikkelgel op deze basis te vinden. De hoeveelheid actieve stof valt echter tegen voor een ‘durfal’, te soft en te weinig opwindend… Mogelijk wel aan te raden voor diegene die de stap naar een ‘hardcore-tandpasta’ willen verzachten.


SEKS

heftig maar tegelijk zo opwindend
Het aanbrengen van een beetje tandpasta aan de vagina of rond de anus geeft een heftige tinteling, voor sommigen op het randje van pijnlijk, maar wel extreem geil. Tijdens het vrijen wordt het verspreidingsgebied groter en ook de stimulatie voor beiden.

Ook bij wederzijdse masturbatie kan het een extra element toevoegen. Een beetje pasta uitsmeren op de handen en dan penis en teelballen masseren geeft de eerste seconden een fris-koel gevoel. Daarna een hete tinteling met toch een verfrissende koude prikkeling. Heerlijk om uw partner mee te verwennen. Een tipje pasta op haar clitoris zal zeker reactie teweeg brengen, soms heftig maar tegelijk zo opwindend dat een orgasme er zo zit aan te komen.


AANBEVELINGEN

gebruik van menthol en andere verfrissende bestanddelen
Geen enkele fabrikant vermeldt ook maar iets over de combinatie van seks en tandpasta. De pasta’s zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale hygiene om de tanden, mondslijmvliezen en de tong schoon en gezond te houden. Het gebruik van fluorpasta moet gemeden worden.

Het gebruik van menthol en andere verfrissende bestanddelen kunnen de huid irriteren. Hierdoor ontstaat een sensatie die door sommigen als pijnlijk en door anderen als prettig wordt ervaren. Als deze sensatie van korte duur is, is er niets aan de hand. Als men de huid lange tijd blootstelt aan extreme prikkeling dan kan irritatie ontstaan wat voorkomen moet worden.

Voor mannen en vrouwen die niet van extreme prikkeling houden is het niet aan te bevelen om tandpasta rechtstreeks aan te brengen op de meest gevoelige plekjes maar eventueel voorzichtig te experimenteren. Een begin kan zijn om kort uw tanden te poetsen en met een nog frisse mond de partner te bevredigen. Als u geen zin hebt om de slaapkamer te verlaten voor een poetsbeurt, neem dan een pepermuntje in de mond.

Mocht tandpasta nog niet heftig genoeg voor je zijn, wat we ons nauwelijks kunnen voorstellen, stap dan over op tijgerbalsem of wasabi . Maar dat is, net zoals tandpasta, geheel op eigen risico!

COMMENTAAR

 1. mrandmrsburlesque

  oktober 3, 2015

  Heel intressant idee en zeker wat experimenteren waard, Mrs Burlesque houddaarwel van.

 2. Zahira

  oktober 30, 2015

  Ga het ook eens proberen, hoewel ik ginger ook heel prikkelend vind. je kunt ook een menthol snoepje in je mond doen en daarna pijpen of beffen….. Succes

 3. mrandmrsburlesque

  december 13, 2015

  Tandpasta is uitgebreid getest… en als heerlijkkkkkk bevonden! Tijgerbalsem klinkt ook erg goed. Dank voor de geste, Vesalius.

  Nu… sambal intrigeert ons eigenlijk ook wel… iemand daar ervaring mee?

 4. Pacero

  december 13, 2015

  Het artikel ‘Gember, het erotisch genieten’ gelezen? Bij gember stopt de prikkeling onmiddellijk na verwijdering in tegenstelling tot capsaicine bij sambal en bloedvatverwijdende allergenen zoals Tijgerbalsem. Deze middelen zijn schadelijk bij gebruik op weke huiddelen en slijmvliezen. Als alternatief verkiezen we jonge netels uit de tuin die bij inventief gebruik erg effectief kunnen zijn. Tenslotte, het ‘gebruik’ van al deze middelen in een ‘mind-setting’ kan uiterst suggestief zijn.

 5. mrandmrsburlesque

  december 14, 2015

  Gember… mmmm… klinkt als heel leuk nieuw experiment! Dank Pacero voor de verwijzing naar dat artikel! Brandnetels zijn bij ons inmiddels al zwaar favoriet… kan niet wachten tot de nieuwe plantjes weer opkomen… 😉

  • Vkantwerp

   augustus 21, 2018

   Brandnetels zijn heerlijk voor mee te spelen! Een jonge netel, laten strelen over de tepels en afzakken naar vagina of anderzijds penis, geeft een intens gevoel,
   Bij langdurig gebruik krijg je een verdovend gevoel, dat kan je doen verminderen met urine bvb
   Heb hiermede toch heel wat ervaring alsook met tandpasta !
   Tijgerbalsem ook , maar is heel heftig! Voor dat te vermideren , doe dat nooit met low ef warm water, wordt nog eager dan !

VOEG EEN REACTIE TOE

You must be logged in to comment.