VROUWEN ONDER-DRUK VACUUM


VROUWEN ONDER-DRUK

Wie kan er op tegen zijn om meer sensueel genot te ondergaan.

vacuumpompen
Mogelijk een grotere clitoris zodat uw partner u beter kan verwennen en het fijner wordt om te strelen en masseren. Of misschien is het de aanblik van sensitieve, gezwollen labia dat u opwindt. Wat met tepels die priemend om aandacht vragen.
Het magische woord: vacuum, hier betekent het ‘een lichte vorm van onderdruk’ ten opzichte van de omgeving. Het wordt bereikt met een eenvoudig instrument, een vacuumpomp. eyes wide shut eyeswideshut

Voor zowel mannen als vrouwen is het vacuumpompen van de geslachtsdelen een activiteit die sensueel is en erg opwindend kan zijn. Velen zijn er huiverig voor en vinden het eng of vreemd om te doen, echter als het met beleid gebeurd en u het zachtjes aan opvoert, zal het een zalig gevoel teweeg brengen en ongekende mogelijkheden opleveren bij seksuele activiteiten.


VACUUMMATERIAAL

De volgende onderdelen zijn noodzakelijk, een pompgedeelte, de cups en als laatste de verbinding tussen beiden, de drukslangetjes.

Vacuumpomp

De pomp dient voorzien te zijn van een ontluchtingsknop
Kies voor een pomp die volledig vervaardigd is uit metaal en te bedienen met één hand, een pistooltype. Op deze wijze heeft u de andere hand vrij om de cup te plaatsen. Een toestel dat ongeveer 25 kPa haalt is ruim voldoende (ter vergelijking, een stofzuiger haalt ongeveer 60 kPa). Een manometer op het toestel is niet noodzakelijk, hoe de onderdruk aanvoelt kan variëren met de dag.
De pomp dient voorzien te zijn van een ontluchtingsknop zodat het vacuum gemakkelijk verwijderd kan worden. Vermijd toestellen die voorzien zijn van een rubberen knijppeer.

Cups en cilinders

groot aantal variëteiten qua vorm
De cups en cilinders worden over het te vacumeren lichaamsdeel geplaatst. Vroeger waren ze enkel te verkrijgen in glas, tegenwoordig in gegoten acrylaat. Dit materiaal heeft een onovertroffen helderheid, onbreekbaar, slagvast en is lichter. De toestellen zijn voorzien van vacuum-snelkoppelingen wat het aan- en verwijderen van de tubes eenvoudig maakt.
Ze zijn te verkrijgen in een groot aantal variëteiten qua vorm en afmeting afhankelijk van het doel, zo zijn er voor: penis, eikel, clitoris, labia, borsten, tepels maar ook voor de mond en anus.

Drukslangen

Gebruik enkel drukbestendige slangen zodat ze door de onderdruk niet vervormen. De slangen zijn eveneens voorzien van een snelkoppeling. Een twee-weg verbinding stelt je in staat om twee cilinders tegelijkertijd op één pomp aan te sluiten. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om beide tepels tegelijk te pompen.


SENSITIEF GENOT

clitoris, clitorishood, grote en kleine labia, vulva, tepels, borsten
Bij seksuele opwinding stijgt de hoeveel bloed in erogene gebieden, de clitoris, labia en tepels zwellen bij het aangekondigde genot. Door middel van het vacuum kan men de bloedtoevoer naar deze gebieden nog verhogen. Alzo stimuleert men de zenuwuiteinden rond de genitaliën nog meer wat leidt tot een hogere opwinding en intensere orgasmes.

De volgende delen van het lichaam zijn uitermate schikt om met vacuum te behandelen: de clitoris, clitorishood, grote en kleine labia, vulva, tepels, borsten of een combinatie hiervan.
Gebruik een vacuumpomp NOOIT in de vagina, de zuigdruk vormt een reëel gevaar voor het weefsel.


CLITORIS

Ga bij het pompen heel voorzichtig te werk
De vacuumcilinder moet klein genoeg zijn om de clitoris en het nabije gebied te omvatten. Meestal zijn de kleinste tepelcilinders ook geschikt.

Vooraleer de cilinder te plaatsen coat de onderkant met wat speeksel (bij de partner) of gebruik een glijmiddel op waterbasis. Dit zorgt voor een goede afdichting zodat een vacuum kan ontstaan. Andere glijmiddelen kunnen de rubberafdichting in de snelkoppeling van de cilinder aantasten.

Ga bij het pompen heel voorzichtig te werk, het verschil tussen ‘ontzettend fijn’ en ‘pijn’ kan een dunne lijn zijn. De clitoris zal zich vullen met bloed en zwellen, meer als ooit tevoren. Afhankelijk van de anatomie is het soms mogelijk om enkel de clitoris te vacumeren of de clitoris tezamen met de clithood. In het eerste geval moet men de clithood zover mogelijk terugtrekken vooraleer het cilindertje te plaatsen. Door, na het pompen, de tube te verwijderen blijft de cilinder door het vacuum op de clitoris staan. De tijdsduur wordt aangegeven door de dame men merkt dat zoiets kan opgebouwd worden, na verloop van tijd is 10 à 15 minuten geen uitzondering.
Na verwijdering van het cilindertje is de sensiviteit van de clitoris hoog, langzaam wordt de bloedtoevoer afgebouwd.
Om deze ‘genotsvolle’ periode te verlengen voegt men in de bdsm scene soms een element toe. Refererend naar een penisring schuift men na het pompen een rubber ringentje over de clitoris zodat deze in ‘erectietoestand’ blijft. Niet iedereen zal zich hierdoor aangesproken voelen, een fijn alternatief is het volgende: neem een rubberen knijpgedeelte van een druppelaar, door het recht af te snijden kan men het over de clitoris plaatsen en er, door erop te knijpen, onderdruk op uitoefenen. Dat men dit onder de kleding kan dragen is een extra bonus.


LABIA

labia zullen zeker gevoeliger worden
Deze cups zijn meestal niet cilindrisch maar ‘plat-klokvormig’ zodat ze de labia kunnen omsluiten. Hou de labia samen (NIET spreiden) en plaats de cup. Zachtjes pompen tot het fijn strak voelt aan de schaamlippen en laat het zo een tiental minuten. Als het gevoel te intens wordt, verminder de druk naar een meer comfortabel niveau. De labia zullen zeker gevoeliger worden naarmate ze zich met bloed vullen.
Nog grotere cups kunnen het gehele genitale gebied omsluiten. Meestal hebben deze cups een meer anatomische vorm maar sluiten niet voor iedereen steeds perfect aan. Soms is het even zoeken naar de juiste plek om de cup te plaatsen. Door ritmisch de druk te verhogen en te verlagen kan men een zuigend effect creëren.

TEPELS

realistisch
Tepels zijn fijn om te pompen, volg dezelfde procedure als hierboven.
Men kan enkel de tepel of tezamen met de tepelhof behandelen, de juiste maat van cilinder is dan belangrijk. Door een twee-weg verbinding te gebruiken kan men beide tegelijk van genot voorzien.

PIERCINGS

In principe kunnen piercings mee gevacuumeerd worden. Let er op dat de piercing volledig genezen is en er geen wondjes zijn (zoals steeds). Moest het toch pijnlijk zijn, verwijder de sierraden vooraleer te vacumeren.

Tenslotte, wie een perfecte ‘cameltoe’ wenst, zal even met vacuum moeten experimenteren.MuziekCOMMENTAAR

  1. BenA

    januari 28, 2017

    En dan de zuiger met heerlok vocht gevuld door het klaarkomen.

  2. Kirech

    februari 7, 2017

    Kan mij voorstellen dat het voor de vrouw super gevoelig wordt en verhoogd genot heeft, het aanblik van zo’n super opgezwollen poes is voor mij weinig erotisch. 🙁

VOEG EEN REACTIE TOE

*